КОЛЕДЕН ПРАЗНИК В ДРАМА И КАВАЛА
    07.12.2019 , 14.12.2019 , 21.12.2019
Цена: 40 лева

Програма:

05.00 - Отпътуване от Пловдив по посока Гоце Делчев Драма.

Свободно време за разходки, фрапе и пазаруване или посещение на Кавала 

При достатъчен брой /30 човека/ се отпътува за Кавала. Пристигане в гр. Кавала - пленяващ със своето амфитеатрално разположение над Егейско море.Място, оградено от една страна с високи, прекрасни планини. А от другата те среща морето. Пешеходна обиколка на града- църквата „Панагия“, Имарета, паметника и къщата на Мохамед Али, Крепостта, Акведукта и пристанището. Връщане в Драма.

След обяд посещение на Онируполи - Град на мечтите. Всяка година, от 2004 насам за Коледа в Драма се издига град в града – Онируполи. Всички деца и възрастни, които искат да почувстват духа на Коледа, да повярват в чудеса или просто да получат подаръци, могат да посетят празничното градче. Свободно време из града - Къщата на мечките, Пощенската служба, Дървото на желанията, Вкусната къщичка, Пързалката и Влакчето.

В късния следобед отпътуване за България.

Пристигане в Пловдив вечерта.

Цената включва:

http://www.hdpaperwall.com/wp-content/uploads/2013/12/red-christmas-decorations-christmas-22228021-1920-1200.jpg-транспорт с туристически автобус

-екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

- Разходи от личен характер

Забележка: Туроператора си запазва правото при нужда да променя последователността на провежданите мероприятия.

Туроператора на носи отговорност при промяна на цените за достъп до Терми Букурещ или входни такси на посещаваните обекти. 

Назад