ИСТАНБУЛ - ПРАЗНИК НА ДЕТEТО
    03-04.06.2023
Цена: 130 лева

1 ден на  (събота )  Отпътуване от Пловдив в 4.00.

 

Пристигане в Истанбул  - мегаполис, прочут с древното си минало. Отправяме се към ФОРУМ Истанбул - един от най- големите търговски центрове и увеселителни комплекси в Европа.

 Във ФОРУМ Истанбул ( площ 225 000 кв.м ), разбира се ще имате и свободно време за посещение на магазини ( над 2000 ), предлагащи стоки на местни и световно известни фирми. Там се намира и Хипермаркет РЕАЛ, където се продават хранителни стоки и стоки за бита на изгодни цени.

Възможност за посещение на аквариума „SEA LIFE”   .

Аквариумът „SEA LIFE”, открит през 2009 г., се смята за един от най-големите в Европа. Той заема площ от 8000 квадратни метра. Самият аквариум е построен във формата на риба и приютява 25 000 морски създания, сред които и тигрови акули.


Настаняване в хотел. Нощувка.

 

2 ден  ( неделя ). Закуска.Напускане на хотела.

 

Отправяме към УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК  ВИАЛЕНД.  Място за много забавления, смях и развлечения.

 

Запознайте се с Виаленд - построен на мястото на стара каменоломна през 2013 год. Разположен на площ от 600 000 кв.м, паркът предлага 50 различни атракции и развлечения, подходящи за всяка възраст. За създаването му е ползван като аналог ДИСНИЛЕНД. Освен това има открита голяма Търговска зона, включваща 250 магазина, които навярно ще са интересни и за родителите, а също отделена зона със сцена за концерти на открито, която може да побере 10 000 човека.

 

ПАРКЪТ се разделя на няколко тематични зони: СВЯТ НА  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА,  СВЯТ НА  ИГРИТЕ,  СВЯТ НА  ИСТОРИЯТА.

 

Във всеки СВЯТ ( зона ), вас ви очакват много интересни атракции и занимания, пътешествия и развлечения.

АТРАКЦИОН 360 се вдига и завърта смелчаците на 360 градуса  - истинско изпитание за бъдещите космонавти.

 

ВИСОКОСКОРОСТНО ВЛАКЧЕ, ще ви зареди с много адреналин. За най- малките е построен приказен замък с известни анимационни герои. Един от най- забележителните атракциони, който не бива да пропускате е  ВЕЛИКИЯТ КИНГ КОНГ: Ако попаднете в прегръдките му, вие може да усетите , какво е почувствала актрисата от едноименния филм, озовала се в лапите на този иначе мил герой.

Други забавления: ПОЖАРНА БРИГАДА, ПЪТЕШЕСТВИЕ ВЪВ ФЕРМАТА, СТАЯ НА СТРАХ и много и разнообразни въртележки.

Голямо внимание организаторите са отделили на водните развлечения. На първо място е ВИКИНГ, където плувайки по река, неочаквано ще попаднете на водовъртежи, течения и трудни маневри във водата. Друго изпитание е наречено ЛУДАТА РЕКА: с многобройни каскади, водопади и възможности да се пребориш с водната стихия. И още, още приключения...

В ИСТОРИЧЕСКАТА  ЗОНА  може да пътешестваш из старият  Истанбул .

Ако се уморите, може да отидете на 5D кино, да похапнете и се освежите в някое от кафетата или ресторантите на територията на УВЕСЕЛИТЕЛНИЯ ПАРК, а също и да се разходите по търговската му улица с много магазини.

 

Ранния следобяд. Отпътуване за България.

 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 

- транспорт с  туристически автобус

- 1  нощувки със закуска в хотел **/***;

- водач придружител.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

-разходи от личен характер;

-входни такси на посещаваните обекти ;

-Цените на входните такси на туристическите обекти са приблизителни. Фирмата не носи отговорност при промяна на цените.

 


 

Необходими документи - задграничен паспорт. За деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от непътуващия родител или от двамата родители, че разрешават на детето да пътува зад граница - оригинал и 2 копия; 2 копия от акта за раждане.


При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните  условия и съобразено със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти.

При записване е необходимо да се внесе 30 % депозит.

 

Назад