Двудневна екскурзия до Люлебургас и Чорлу
    24-25.02.2024 - Потвърдено пътуване
Цена: 130 лева

1 ден - Отпътуване от  Пловдив в 4:30 ч. от Сточна гара по маршрут Капитан Андреево - Капъкуле – Чорлу. Кратко посещение на Одринската борса.

Отпътуване към Люлебургас. Посещение на комплекса Соколу. Комплексът е изграден на площадка обхващаща около 40 хил. кв. м. площ, състояща се от джамия, средно училище, основно училище, базар, керван сарай, имарет, двойни бани и мостове.

Отпътуване към Чорлу. 

Посещение на магазина към фабриката за спално бельо "TAЧ" (включително детско и бебешко), хавлии, халати, покривки и пердета.

Настаняване в хотел. Свободно време.

2 ден  - Закуска. Посещение на фабриката за дънкови облекла на Collin’s и МОЛ 

Ранния следобед отпътуване към България. 

Цената включва: 
транспорт с лицензиран автобус по маршрута; 
водач от агенцията по време на пътуването; 
пътни и гранични такси, паркинг.

1 нощувка със закуска в района на Чорлу. 

Цената НЕ включва: 
входни такси за музеи и туристически забележителности, посещавани по желание; 
разходи от личен характер; 
медицинска застраховка : 
медицинска застраховка-3 лева на ден на човек до 60 години  ;  за лица над 60 год. -  4 лв.на ден , лица над 80 год. не се застраховат.


Допълнителна информация: 

Туроператорът си запазва правото да отмени пътуването 2 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи – валиден международен паспорт;  за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен международен паспорт и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и 2 копия и акт за раждане – 2 копия. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.При неявяване в деня на пътуване сумата за екскурзията не се възвръща и не се заменя.

Назад