Еднодневна екскурзия до Котел и Жеравна
    05.07.2020
Цена: 35 лева
Тръгване в 07.00 часа от спирката на Централна гара.
Отпътуване за град Котел - разположен в Източна Стара планина . Посещение на Пантеона на Георги Стойков Раковски с Музей на котленските възрожденци,част от Стоте национални туристически обекта.
Свободно време.

Отпътуване към архитектурно-исторически резерват  Жеравна.
Ще имате възможност да се потопите в неповторимата атмосфера на приказни старовремски дървени къщи с чудни градини. Посещение на родната къща на големия български писател Йордан Йовков. Други интересни забележителности в Жеравна са : къщата-музей на Сава Филаретов,църквата „Свети Никола”, къщата-музей на Руси Чорбаджи,старото класно училище и други.


Отпътуване за Пловдив.


Цената включва:
*транспорт с лицензиран автобус;
*екскурзоводско обслужване;


Цената не включва:
*разходи от личен характер;
*входни такси на посещаваните обекти;
*задължителна медицинска застраховка –на лица под 70 години-2лева(на ден);лица над 70 години-4лева(на ден);лица над 80 години-не се застраховат.

При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти  и/или да съкращава програмата в зависимост от метеорологичните условия и съобразено със заложените километри.

Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти.Входните такси са примерни за периода на проверката.Пътуващите заплащат размера на входните такси за периода на пътуването.
Поради извънредната обстановка е възможна промяна в датите и цените.

Назад