Екскурзия до Истанбул с една нощувка и посещение на мол Емаар
    27-29.11.2020 ; 18-20.12.2020
Цена: 85 лева


 1 ден (петък)  Отпътуване от Пловдив в 23.00  ч. Нощен преход.


2 ден (събота) Сутринта  пристигане  в Истанбул - мегаполис, бивша столица на три империи, прочут с древното си минало.

При минимум 20 човека -обзорна обиколка на Истанбул с лицензиран екскурзовод на български език - единствен град в света, разположен на два континента/ срещу доплащане 15 евро/.

Пристигане в кв. Султанахмед  - посещение на Синята джамия; хиподрума - колоната на Константин, Египетския обелиск, змийската колона, фонтанът на Вилхелм ІІ; двореца ,,Топ Капъ’’ (дава се информация за двореца, без да се посещава); църквата ,,Света София’’(дава се информация, без да се посещава). 

По въжения мост над  Босфора се преминава в азиатската част на Истанбул. Отново по въжения мост туристите се връщат в Европейската част на Истанбул. Посещава се желязната църква Св.Стефан. Настаняване в хотел. 


Посещение на мол Емаар можете да посетите най-новия аквариум с подводна зоологическа градина, ще имате възможност да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, царството на крокодилите, островът на пингвините, горската Възможност за шопинг в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria's Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Вечеря (по желание и предварителна заявка) в турско атракционно заведение.

 Посещение на  най – новата атракция на Истанбул  WATERGARDEN ISTANBUL- най-големия гастрономичен и развлекателен център в ЕВРОПА.Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина ,лазерни, музикални и пожарни шоута,ресторанти и кафенета.


Нощувка .


3 ден (неделя)  Закуска. Освобождаване на хотела.

Разходка с корабче по Босфора-16 евро.

Посещение на Аутлет Венеция Mega в Истанбул. Почувствайте се като във Венеция.

Аутлета е проектиран във венециански стил. Като една малка Венеция има канали, гондоли и гондолиери. Може да пазарувате изгодно , возейки се на гондола или да похапнете на площад Сан Марко, който е точно копие  на оригинала. 


Отпътуване за България. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- транспорт с  лицензиран автобус  

- 1  нощувка със закуска в хотел **/***;

- панорамна обиколка и посещение на азиатската част на   Истанбул;

- застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";

- водач придружител;

-трансфер до аутлет Венеция


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

-обзорна обиколка на Истанбул-15 евро

- разходи от личен характер;

-корабче по Босфора-16 евро;

- нощен Истанбул Water garden +  аквариум и мол Емаар- 15 евро;/ входна такса за аквариум Еммар-100 турски лири/

-входни такси на посещаваните обекти.

 


Цените на входните такси на туристическите обекти са приблизителни:

 

Необходими документи - задграничен паспорт. За деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от непътуващия родител или от двамата родители, че разрешават на детето да пътува зад граница - оригинал и 2 копия; 2 копия от акта за раждане.


При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните  условия и съобразено със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти.

При записване е необходимо да се внесе 30 % депозит.Назад