Двудневна екскурзия до Петрич,Рупите и Мелник
    04.12-05.12.2021
Цена: 89 лева
Първи ден:
Отпътуване в 05.30 часа от Пловдив/спирката на Централна гара  по маршрут Боровец – Самоков.  В Самоков кратка почивка и посещение на един от най – старите манастири в България „Покров Богородичен“.След това посещение на Цари Мали град.  Късноантична римска крепост и укрепено селище в Югозападна България Разположена е на хълма Св. Спас в планината Верила, над село Белчин. Археологически проучена в периода 2007 – 2010 година. Отпътуване за Петрич. Посещение на къщата на световно известната българска пророчица баба Ванга.
Настаняване в хотел. Нощувка.

Втори ден:   
Закуска.
Отпътуване за Рупите.  Това силно енергийно място е вдъхновило българската пророчица баба Ванга да построи там храм през 1992г., носещ името „ Св. Петка Петричка“.
Отпътуване към град Мелник - известен с чудните си земни пирамиди и битови къщи- Мелник е едно притегателно място за туристите. Разходка из града и посещение на Кордопуловата къща.
 В късния следобед отпътуване за Пловдив.


Цената включва:
•транспорт с лицензиран автобус;
•екскурзоводско обслужване.
•Нощувка в гр. Петрич

 
Цената не включва:
•разходи от личен характер;
• входни такси за посещаваните обекти:
*Кордопулова къща-2,00 лева
*въжен лифт за крепостта Цари Мали град

 

При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти или да съкрати програмата в зависимост от метеорологичните условия и съобразено със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти/цените са актуални за периода на проверка.Туристите заплащат сумите актуални в деня на посещаваните обекти/.
Екскурзията  се осъществява при минимум 35 туриста.
До 3 дни след направена резервация трябва да се внесе 30% капаро от цената.Останалата сума се заплаща най-късно до 14 дни преди датата на отпътуване.
При неявяване на туриста в деня на пътуването заплатената от него сума не се връща или заменя.

Поради извънредната обстановка е възможна промяна в цената и датата на пътуването!!!
Назад