Еднодневна екскурзия до Златен парк
    01.07.2023
Цена: 45 лева
Отпътуване в 07.00 часа от   Сточна гара.
Ако ви се иска да се върнете отново в детството ,макар и за няколко часа,посетете с нас този малък парк,който е сякаш изваден от приказките.Част от парка е малко езерце с лебеди и диви патици.В самото езеро растат бели и розови водни лилии,донесени от устието на река Ропотамо.По каменните пилони също се забелязват керамични цветя,които греят усмихнато и създават настроение.
Цялото място излъчва мир и хармония.С две думи-райско кътче.
Свободно време за разходка и снимки.

Отпътуване за пещера „Съева дупка”. Пещерата носи името на братя овчари Съю и Сейо, които я открили случайно и са я ползвали за укритие по време на османското владичество. Професор Георги Златарски проучва пещерата за пръв път през 1883 г., а братя Карел и Херман Шкорпил последват примера му десет години по-късно. Първи сериозни проучвания и картировка са извършени в периода 20 – 21 август 1932 г. от Н. Атанасов и Д. Папазов и 10 – 13 юли 1935 г. от А. Стефанов и Н. Атанасов. 
Пещерата Съева дупка е сред Стоте национални туристически обекта на Български туристически съюз под номер 33 има печат.
Цената включва:
•транспорт с лицензиран автобус;
•екскурзоводско обслужване.

 
Цената не включва:
•разходи от личен характер;
•приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
•медицинска застраховка.

 

 Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:20 пътника
Туроператорът си запазва правото да променя програмата,последователността и маршрута по независими от него обстоятелства- метеорологичните  условия и съобразено  със заложените километри..
При неявяване на туриста в деня на пътуването сумата ,която е заплатил не се връща или заменя.
Туроператорът не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти.Посочените цени са актуални в деня на проверяване.Пътниците заплащат цените,актуални в деня на пътуването.
Назад