Истанбул-празник на детето с две нощувки
    01-04.06.2023
Цена: 190 лева

1-ви ден : Отпътуване от град Пловдив в 22.30 ч./нощен преход/

2-ри ден :  Сутринта пристигане в Истанбул – мегаполис,бивша столица на три империи,прочут с древното си минало.

Свободно време или обзорна обиколка на Истанбул/срещу допълнително доплащане/ с лицензиран екскурзовод на български език-единствен град в света, разположен на два континента.

По въжения мост над Босфора се преминава в азиатската част на Истанбул.Отново по въжения мост туристите се връщат в европейската част на Истанбул.Посещава се  желязната църква Св. Стефан./При минимум 20 човека -16 евро на човек/. Настаняване в хотел.

Пристигане в кв.Султанахмед – посещение на Синята джамия;хиподрума – колоната на Константин, Египетския обеликс, змийската колона , фонтанът на Вилхелм II ;двореца „Топ Капъ‘‘( дава се информация за двореца, без да се посещение);църквата „Света София“(дава се информация,без да се посещава).

Възможност/при допълнително заплащане / посещение на парк "Миниатюрк.

Настаняване в хотел. Свободно време.

Нощувка.

3-ти ден :   ( неделя ). Закуска.

Отправяме към УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК  ВИАЛЕНД.  Място за много забавления, смях и развлечения.

Запознайте се с Виаленд - построен на мястото на стара каменоломна през 2013 год. Разположен на площ от 600 000 кв.м, паркът предлага 50 различни атракции и развлечения, подходящи за всяка възраст. За създаването му е ползван като аналог ДИСНИЛЕНД. Освен това има открита голяма Търговска зона, включваща 250 магазина, които навярно ще са интересни и за родителите, а също отделена зона със сцена за концерти на открито, която може да побере 10 000 човека.

ПАРКЪТ се разделя на няколко тематични зони: СВЯТ НА  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА,  СВЯТ НА  ИГРИТЕ,  СВЯТ НА  ИСТОРИЯТА.

Във всеки СВЯТ ( зона ), вас ви очакват много интересни атракции и занимания, пътешествия и развлечения.

АТРАКЦИОН 360 се вдига и завърта смелчаците на 360 градуса  - истинско изпитание за бъдещите космонавти.

ВИСОКОСКОРОСТНО ВЛАКЧЕ, ще ви зареди с много адреналин. За най- малките е построен приказен замък с известни анимационни герои. Един от най- забележителните атракциони, който не бива да пропускате е  ВЕЛИКИЯТ КИНГ КОНГ: Ако попаднете в прегръдките му, вие може да усетите , какво е почувствала актрисата от едноименния филм, озовала се в лапите на този иначе мил герой.

Други забавления: ПОЖАРНА БРИГАДА, ПЪТЕШЕСТВИЕ ВЪВ ФЕРМАТА, СТАЯ НА СТРАХ и много и разнообразни въртележки.

Голямо внимание организаторите са отделили на водните развлечения. На първо място е ВИКИНГ, където плувайки по река, неочаквано ще попаднете на водовъртежи, течения и трудни маневри във водата. Друго изпитание е наречено ЛУДАТА РЕКА: с многобройни каскади, водопади и възможности да се пребориш с водната стихия. И още, още приключения...

В ИСТОРИЧЕСКАТА  ЗОНА  може да пътешестваш из старият  Истанбул .

Ако се уморите, може да отидете на 5D кино, да похапнете и се освежите в някое от кафетата или ресторантите на територията на УВЕСЕЛИТЕЛНИЯ ПАРК, а също и да се разходите по търговската му улица с много магазини.


Свободно време или нощен Истанбул (автобусна програма-при заявяване в офиса срещу допълнително заплащане/.С посещение на най- новата атракция на Истанбул WATER GARDEN ISTANBUL – най – големия гастрономичен и развлекателен център в Европа.Изключителна хореография на ослепителна вода , светлина , лазери , музикални и шоута с огън , ресторанти и кафенета

ИЛИ Вечеря на кораб по Босфора с турска шоу-програма, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден : Закуска .Напускане на хотела 


 Отпътуване за МОЛ „Форум Истанбул” с възможност за посещение на аквариума „SEA LIFE”   .

Аквариумът „SEA LIFE”, открит през 2009 г., се смята за един от най-големите в Европа. Той заема площ от 8000 квадратни метра. Самият аквариум е построен във формата на риба и приютява 25 000 морски създания, сред които и тигрови акули.

Отпътуване за България.


Цената включва:

- транспорт с лицензиран автобус 

-2 нощувки със закуска в хотел **/***

- Водач –придружител

Цената не включва:
-панорамна обиколка и посещение на азиатската част-16 евро;
-- нощен Истанбул Water garden – 12 евро – 24 лева ;
--парк " Миниатюрк" - 17 евро - 34 лева 
-входни такси на посещаваните обекти ;
-доплащане за единична стая - 60лв/ден
- медицинска застраховка -3 лева на ден/за хора до 60 години/ ; 4 лева на ден/за хора от 60 до 79 години/Забележка:
- Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса 14 дена преди пътуването , заедно с останалата сума по екскурзията.За осъществяването на всяка една от допълните екскурзии са необходими минимум 20 плащащи.
- Агенцията не носи отговорност при промяна в цените на входните такси на посещаваните обекти.Цените са ориентировъчни.
-Допълнителните екскурзии заплатени по време на пътуването са по-високи от тези с предварителна уговорка в офиса
Необходими документи- задграничен паспорт / за българските  граждани пътуването стана и с валидна българска лична карта.За деца до 18 г.- нотариално заверена декларация от не пътуващия родител или от двамата родители , че разрешават на детето да пътува зад граница – оригинал и 4 копия;4 копия и оригинал на акта за раждане.
При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните  условия и съобразено със заложените километри.Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти.При неявяване сумата внесена за пътуването не се възвръща или заменя.
При записване е необходимо да се внесе 30% депозит. 

Поради извънредното положение е възможна промяна в цената и датите.
Назад