БУДАПЕЩА И ВИЕНА
    29.09-03.10.2017
Цена: 230 лева

1-ви ден /29.09.2017/В 18.00 ч. - отпътуване от Пловдив. Нощен преход с преминаване през Сърбия.

 

2-ри ден /30.09.2017/ : Сутринта пристигане в Будапеща. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език. Разглеждане на Рибарските кули, църквата Матиаш, Парламента, сградата на Операта, площада на героите. След 14.00 ч. настаняване в хотел**/***. По желание срещу доплащане - разходка с корабче по река Дунав  с шампанско и паста (цена около 20 евро).  Свободно време в Будапеща. Нощувка.

3-ти ден /01.10.2017/: Закуска. Отпътуване за Виена.

Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод , която включва забележителностите на Рингщрасе (Парламента, Бургтеатър, Кметството, Университета, Виенската държавна опера и др.), сградата на обединените нации (UNO City), Домът Хундертвасер, двореца на Евгени Савойски "Белведере", сградата на Музикферайн. Пешеходна обиколка с екскурзовод в старата част на Виена. Разглежда се площада "Мария Терезия", двореца на Хабсбургите "Хофбург", площада "Грабен" с колоната на Чумата, готическата катедрала Свети Стефан - един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда в града. Свободно време. В късния следобед – отпътуване за Будапеща. Нощувка.

4-ти ден /02.10.2017/: Закуска. Отпътуване за България.

 

5-ти ден /03.10.2017/: Пристигане в България.

 

 

 

Цената включва:

·         2 нощувка със закуска в хотел **/*** в района на Будапеща;

·         Транспорт с лицензиран  автобус***;

·         пътни такси и паркинги;                                                                                                                                    

·         Панорамна обиколка на Будапеща и Виена с местен екскурзовод на български;

·         екскурзоводско обслужване по целия маршрут

 

Цената не включва:

 

 

Необходими документи - задграничен паспорт. За деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от непътуващия родител или от двамата родители, че разрешават на детето да пътува зад граница- оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане.

 

При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимист от метериологичните условия и съобръзено със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти.

 

Назад