Ниш - Белград - Крагуевац
    30.03 – 01.04.2018
Цена: 170 лв.

ПРОГРАМА:

(1 ден-
30.03.2018) Пловдив - София - Ниш - Белград - Крагуевац

Отпътуване от Пловдив в 06.00ч.  – 08.00ч. от София от ОМВ №222 на Малинова долина по посока Ниш. Фотопауза при "Челе кула". Пешеходна разходка в центъра на Ниш: Площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националният театър; Крепостта; дворецът "Бановина" - днес седалище на Нишкия университет. Настаняване в хотел.Свободно време. Нощувка.

(2 ден-
31.03.2018) – Закуска.

Отпътуване за Белград. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод (минимум 1 ч.): "Новия Белград", Площад "Теразие", Националното събрание (Скупщина), улица "Крал Милан", площад "Славия", катедралният храм "Св. Сава", улица "Крал Милутин", булевард "Крал Александър", църквата "Св. Марко", площад Никола Пашич, Площада на Републиката и крепостта "Калемегдан. Настаняване в хотел. Свободно време. Следобед – по желание разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав. Нощувка.

(3 ден-
01.04.2018) – Закуска.

Отпътуване за Крагуевац.Разходка из центъра на града – „Великолепната роза на Шумадия“ и първи впечатления от града. Днешният Крагуевац е четвъртият по големина град в Сърбия, главен и административен център на област Шумадия.

Църквата Света Троица и сградата на стария Парламент се намират на десния бряг на реката.

Отпътуване за България.

 


Цената включва:

 

Цената не включва:

       

При необходимост фирмата си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимист от метериологичните условия и съобръзено със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти.

При записване е необходим 30% депозит !Настаняването в автобуса е според реда на записване и плащане !!!

Назад