ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДАПЕЩА И ВИЕНА
    04.05.-09.05.2018
Цена: 310 лева

1-ви ден /04.05.2018/В 18.00 ч. - отпътуване от Пловдив. Нощен преход с преминаване през Сърбия.

 

2-ри ден /05.05.2018/ : Сутринта пристигане в Будапеща. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език. Разглеждане на Рибарските кули, църквата Матиаш, Парламента, сградата на Операта, площада на героите. След 14.00 ч. настаняване в хотел**/***. По желание срещу доплащане - разходка с корабче по река Дунав  с шампанско и паста (цена около 13 евро).  Свободно време в Будапеща. Нощувка.

3-ти ден /06.05.2018/: Закуска. Отпътуване за Виена.

Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод , която включва забележителностите на Рингщрасе (Парламента, Бургтеатър, Кметството, Университета, Виенската държавна опера и др.), сградата на обединените нации (UNO City), Домът Хундертвасер, двореца на Евгени Савойски "Белведере", сградата на Музикферайн,паметника на Руския войн. Тур. програма във Виена: Посещение на Двореца Шьонбрун : Парка, Музея на каляските, Къщата на палмите, Глориете, Фонтана на Нептун, Първата в Европа зоологическа градина.Свободно време. Нощувка.

4-ти ден /07.05.2018/: Закуска. Пешеходна обиколка с екскурзовод в старата част на Виена. Разглежда се площада "Мария Терезия", двореца на Хабсбургите "Хофбург", площада "Грабен" с колоната на Чумата, готическата катедрала Свети Стефан - един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда в града. По желание посещение на двореца Белведере. Свободно време.Вечерта по желание (с допълнително заплащане 24 €) вечеря в типичен австрийски ресторант в Гринцинг, известен красив виенски квартал с автентична архитектура и ресторанти със собствено производство на вино. Нощувка.

 

5-ти ден /08.05.2018/: Закуска.Свободно време в центъра на града за разходка или индивидуално посещение на музея на музикалните инструменти, Природонаучния музей. Следобед отпътуване за България.

 

6-ти ден /    09.05.2018  Пристигане в България.

 

Цената включва:

·         1 нощувка със закуска в хотел **/*** в района на Будапеща;

·         2 нощувки със закуски в хотел **/***в района на Виена

·         Транспорт с лицензиран  автобус***;

·         пътни такси и паркинги;                                                                                                                                   

·         Панорамна обиколка на Будапеща и Виена с местен екскурзовод на български;

·         екскурзоводско обслужване по целия маршрут

 

Цената не включва:

Необходими документи - задграничен паспорт. За деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от непътуващия родител или от двамата родители, че разрешават на детето да пътува зад граница- оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане.

Фирмата си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти и изминатите километри.

При записване е необходим 30% депозит !

Настаняването в автобуса е според реда на записване и плащане в един от двата ни офиса !!!

Назад