Нова година в Одрин
    31.12.2019 – 01.01.2020 г.
Цена: 150 лева

31.12.2019 г. – Тръгване в  08.00 часа от  Пловдив /централна гара/ през  Капитан Андреево за Одрин. Посещение на комплекса на Баязид ІІ , построен през 15 век от него на брега на река Тунджа – внушителна постройка с над 100 куполи и 2 огромни минарета, където се намира и Музея  на здравето. От 1993 г. за него се грижи Тракийския университет, който го открива официално през 1997г като Музей на здравето.

След това се отправяме към Кулата на правосъдието. Настаняване в хотел. Свободно време с възможност за посещение на новия МОЛ в Одрин. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика – песни и танци. Хотела разполага с прекрасна градина. Нощувка.

01.01.2020 г. – Късна закуска. Следва разглеждане на най-старата българска църква в Одрин – „Св.св. Константин и Елена“, построена през 1869г. с разрешението на местния паша и със средствата на българската общност. Свободно време в центъра на града. Около 15 часа отпътуване за Пловдив.

 

Цената включва:

•          Транспорт с лицензиран автобус

•          1 нощувка със закуска и празнична вечеря без включен алкохол в хотел „Simsek“ в Одрин

•          Екскурзоводско обслужване

 Вечеря: плато ордьовър, салата, основно – пилешки тандори със специален сос ориз и картофен чипс, десерт и безалкохолни напитки.


Цената не включва:

•          Входни такси на посещаваните обекти

•          Лични разходи


Цената не включва:

•          Входни такси на посещаваните обекти

•          Лични разходи

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 45 туристи.

Срок за уведомление при недостиг на минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни то да пътува в чужбина , оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане и задължително паспорт.

Забележка: Туроператора си запазва правото при нужда да променя последователността на провежданите мероприятия.

Назад