Нова година в Одрин
    31.12.2019 – 01.01.2020 г.
Цена: 150 лева

31.12.2019 г. – Тръгване в  08.00 часа от  Пловдив /централна гара/ през  Капитан Андреево за Одрин. Посещение на комплекса на Баязид ІІ , построен през 15 век от него на брега на река Тунджа – внушителна постройка с над 100 куполи и 2 огромни минарета, където се намира и Музея  на здравето. От 1993 г. за него се грижи Тракийския университет, който го открива официално през 1997г като Музей на здравето.

Настаняване в хотел. Свободно време с възможност за посещение на новия МОЛ в Одрин. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика – песни и танци. Хотела разполага с прекрасна градина. Нощувка.

01.01.2020 г. – Късна закуска. Следва разглеждане на най-старата българска църква в Одрин – „Св.св. Константин и Елена“, построена през 1869г. с разрешението на местния паша и със средствата на българската общност. Свободно време в центъра на града. Около 15 часа отпътуване за Пловдив.

 

Цената включва:

•          Транспорт с лицензиран автобус

•          1 нощувка със закуска и празнична вечеря без включен алкохол в хотел „Simsek“ в Одрин

•          Екскурзоводско обслужване

 Вечеря: плато ордьовър, салата, основно – пилешки тандори със специален сос ориз и картофен чипс, десерт и безалкохолни напитки.


Цената не включва:

•          Входни такси на посещаваните обекти

•          Лични разходиМинимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 45 туристи.

Срок за уведомление при недостиг на минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни то да пътува в чужбина , оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане и задължително паспорт.

Забележка: Туроператора си запазва правото при нужда да променя последователността на провежданите мероприятия.

Назад