Двудневна екскурзия до Одрин с отпътуване в събота
    25-26.05.2024 ; 29-30.06.2024 ; 27-28.07.2024
Цена: 99 лева / 110 лева

1 ден /събота/– Тръгване в  05.00 часа от  Пловдив през  Капитан Андреево за Одрин. Посещение на борсата с възможност за покупка на баклава, локум, зехтин, маслини, прах за пране и  др. Посещение на Синия пазар . Следва разглеждане на най-старата българска църква в Одрин – „Св.св. Константин и Елена“, построена през 1869г. с разрешението на местния паша и със средствата на българската общност .Настаняване в хотел. Свободно време с възможност за посещение на новия МОЛ в Одрин. Нощувка.

2 ден /неделя/– Закуска. В 9:00 часа. Посещава се и реставрираната църква „Св. Георги“ – базилика, построена през 1880 г. в типичен късно-възрожденски стил, в която има етнографска сбирка с предмети и дрехи от бита на беломорските и одринските българи.


Посещение на квартал Караагач , където се намира старата жп гара. В красивия двор се намира и паметника на Лозанския мирен договор.
В ранния следобед отпътуване за България. Цената включва:

•           Транспорт с лицензиран автобус

•           1 нощувка със закуска в хотел в Одрин

•           Екскурзоводско обслужване


Цената не включва:

•           Входни такси на посещаваните обекти

•           Лични разходи
Туроператорът си запазва правото да отмени пътуването 2 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 45 туристи.

Необходими документи: задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни то да пътува в чужбина , оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане и задължително паспорт.

Забележка: Туроператора си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните  условия и съобразено  със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти.

Назад