Двудневна екскурзия до Одрин
    10.07-11.07.2020 ; 28.08-29.08.2020
Цена: 83 лева

1 ден – Тръгване в  05.00 часа от  Пловдив през  Капитан Андреево за Одрин. Посещение на борсата с възможност за покупка на баклава, локум, зехтин, маслини, прах за пране и  други. Посещение на петъчния пазар за около 2 часа. Следва разглеждане на най-старата българска църква в Одрин – „Св.св. Константин и Елена“, построена през 1869г. с разрешението на местния паша и със средствата на българската общност Настаняване в хотел. Свободно време с възможност за посещение на новия МОЛ в Одрин. Нощувка.

2 ден – Закуска. В 9:00 часа. Посещава се и реставрираната църква „Св. Георги“ – базилика, построена през 1880 г. в типичен късно-възрожденски стил, в която има етнографска сбирка с предмети и дрехи от бита на беломорските и одринските българи.

Посещение на комплекса на Баязид ІІ , построен през 15 век от него на брега на река Тунджа – внушителна постройка с над 100 куполи и 2 огромни минарета, където се намира и Музея  на здравето. От 1993 г. за него се грижи Тракийския университет, който го открива официално през 1997г. като Музей на здравето.. В ранния следобед отпътуване за България.
Цената включва:

•   Транспорт с лицензиран автобус

•   1 нощувка със закуска в хотел в Одрин

•    Екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

•  Входни такси на посещаваните обекти

•  Лични разходи 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 45 туристи.

Срок за уведомление при недостиг на минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни то да пътува в чужбина , оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане и задължително паспорт.

Забележка: Туроператорът си запазва правото да разменя местата на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните условия и съобразно със заложените километри. Фирмата не носи отговорност при промяна на входните такси при посещаваните обекти.При неявяване в деня на пътуването сумата за екскурзията не се възвръща или заменя.

Назад