Еднодневен преход до Чаирски езера
    10.08.2024
Цена: 39 лева
Отпътуване от град Пловдив в 07:00ч.  в посока Триград.
Посещение на пещерата Дяволско гърло.В пещерата могат да се видят въртопи,бушуващи подводни реки и един 42 метров водопад,който при падането си рабива водата на малки капчици.
Пещерата прилица на подземното царство на Хадес,на ад с врящи казани.Вън обаче над сухото корито се извисява прекрасното ждрело,което е високо 300м.Застанеш ли долу небето изглежда смалено,колкото длан.

Наемане на джипове до Чаирските езера.
Чаирските езера са група от седем езера в Западните Родопи, разположена на 1400 м надморска височина в защитената живописна местност „Чаирите“ („Чаирски езера“) покрай Чаирска река, на 27 км източно от село Триград. Те са естествени свлачищни езера, запазени от епохата на кватернера. Образувани са благодарение на свлачищни процеси над десния бряг на река Чаирска. Най-известното езеро е Синьото езеро.
Отпътуване за град Пловдив в късния следобед.
Елате с нас,за да научите красивата легенда за пещерата Дяволско гърло и да се насладите на красивата природа на Западните Родопи.

Цената включва:
-транспорт с лицензиран автобус;
-водач по време на пътуването.

Цената не включва:
-планинска застраховка-3 лева/на ден/на хора до 60 години; 4лв/на ден/на хора над 60 години
-входни такси на посещаваните обекти;
-джип – 20 лв.на човек;
-разходи от личен характер.


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 пътника
Туроператорът си запазва правото да отмени пътуването 2 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът си запазва правото да променя програмата,последователността и маршрута или да съкрати програмата  по независими от него обстоятелства-метеорологични условия,затворени пътища,непреодолими обстоятелства
При неявяване на туриста в деня на пътуването сумата ,която е заплатил не се връща или заменя.
Туроператорът не носи отговорност за промяна на входните такси-публикуваните входни такси са актуални за периода на публикуване,туристите заплащат сумата актуална по време на пътуването.Назад