Еднодневен преход до Пармак кая и мулдавски манастир
    24.09.2023
Цена: 21 лева

"Пармак кая" е едно от най-забележителните тракийски светилища в Родопите.Сигурно е , че древните обитатели на тези земи са възприемали скалата като свещено място.За това говорят както изсечените ритуални ниши,така и пещерата , която е била оформена като утроба - в чест на великата Богиня майка.


Елате с нас , за да научите легендите за това свещено място.


Отпътуване за мулдавски манастир "Света Петка".

Мулдавският манастир "Св. Петка" е основан през 14в., но скоро след възникването си е опустошен от настъпващите османски орди. Както повечето манастири от този район и той е възникнал в околностите на древен целебен извор.В Мулдавския манастир често отсядал апостола на свободата - Васил Левски и дори е запазено скривалището му под бившата игуменарна.


Отпътуване за град Пловдив.

Цената включва:

-транспорт с лицензиран автобус;

-екскурзоводско обслужване


Цената не включва:

-разходи от личен характер;

-задължителна планинска застраховка-4 лева;

-входни такси на посещаваните обекти. Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:25 пътника

Туроператорът си запазва правото да променя програмата,последователността и маршрута по независими от него обстоятелства- метеорологичните условия и съобразено със заложените километри..

При неявяване на туриста в деня на пътуването сумата ,която е заплатил не се връща или заменя.

Туроператорът не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти.Посочените цени са актуални в деня на проверяване.Пътниците заплащат цените,актуални в деня на пътуването.


Назад