На пазар в Букурещ
    11-12.11.2023
Цена: 155 лева
1-ви ден : тръгване от Пловдив в 07.00 часа от Сточна гара.
Посещение на най-големият аутлет „  Dragonul Rosu „ . В аутлета може да намерите всичко необходимо за вас и за вашето семейство на ниски цени. Търговски комплекс работещ на едро и дребно, в който цените са изключително ниски. Тук има над 5500 магазина, ресторанти и кафенета. 
Стоките са на складови цени и се разпространяват в Румъния и съседните 
страни. Разнообразието от продукти е невероятно. Магазините са разположени на два етажа – приземен и втори, където се намират румънски и китайски ресторанти. Там се намира най-големият магазин за обувки в Румъния. Ще откриете и търговска част, посветен на децата – облекло, обувки, спортни стоки, играчки и канцеларски материали. Това е най-големият по рода си магазин за детски стоки в Румъния. Има също така магазини за тъкани, килими, риболов, мебели и предмети за бита. В партера на универсалния магазин ще откриете килими, завеси, спално 
бельо, обзавеждане, битови предмети, канцеларски материали и кожени изделия, осветителни тела, електрически и електронни продукти, както и един супермаркет, банка, обменно бюро, аптека и кафене, както и китайски ресторанти и ресторанти с традиционна румънска кухня. Има и кафенета със сандвичи, сладкиши, сладолед, кафе, вода и напитки. Извън комплекса се намират заведения за бързо хранене, където може да опитате сандвичи.
Настаняване в хотел.Нощувка.

2-ри ден : Закуска.Напускане на хотела.
Пристигане в Русе.Градът е наричан още „Малката Виена „ и „градът на първите неща” . Разглеждане на забележителностите на града – статуята на Свободата , църквата „Света Троица” , пантеона на възрожденците.
Свободно време.

Отпътуване за Пловдив.

Цената включва:
-транспорт с лицензиран автобус;
-водач по време на пътуването;
-нощувка със закуска

Цената не включва:
-разходи от личен характер;
-медицинска застраховка-3 лева/на ден на човек до 60 години ; 4 лева на ден на човек от 60 до 70 години/ ;
-входни такси на посещаваните обекти


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30 пътника
Туроператорът си запазва правото да променя програмата,последователността и маршрута или да съкрати програмата  по независими от него обстоятелства-метеорологични условия,затворени пътища,непреодолими обстоятелства
При неявяване на туриста в деня на пътуването сумата ,която е заплатил не се връща или заменя.
Туроператорът не носи отговорност за промяна на входните такси-публикуваните входни такси са актуални за периода на публикуване,туристите заплащат сумата актуална по време на пътуването.

Поради извънредната обстановка е възможна промяна в датите и цената.


Назад