Тридневна екскурзия до Солун и Едеса
    22-24.09.2023
Цена: 280 лева
1-ви ден :Отпътуване от Пловдив в 7.00 часа .
Картка почивка в Солун - вторият по големина град в Гърция след столицата Атина. Една от най-известните забележителности на Солун е Бялата кула. Отпътуване за Пожарско.
Настаняване в хотел. Нощувка.

2-ри ден : Закуска. Свободно време за плаж. Пожарски бани са разположени на 420 m надморска височина в северозападната част на котловината Мъглен . Експлоатацията на топлите извори започва в 1935 година. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Напускане на хотела. 
Пристигане в Едеса. Посещаване на чудните водопади на рекa Водо, която протича през града. На нея се дължи и името на града. „Воден“ – богат на вода, водопади и растителност, където цари спокойствието и тишината, толкова далечни на нашето забързано и натоварено ежедневие. Фото – пауза сред красивите водопади. Възможност за разходка из града и красивите му паркове, както и за посещение на Музея на водата. Свободно време.
Отпътуване за България .

Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус;
- водач по време на пътуването;
- 2 нощувки със закуски ;
-посещение на Солун ;
-посещение на Едеса 

Цената не включва:
-медицинска застраховка -3 лева/на ден човек до 60 години /; 4 лева /на ден на човек от 60 до 79 години/
-входни такси на посещаваните обекти;
-разходи от личен характер.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30 пътника
Туроператорът си запазва правото да променя програмата,последователността и маршрута или да съкрати програмата  по независими от него обстоятелства-метеорологични условия,затворени пътища,непреодолими обстоятелства
При неявяване на туриста в деня на пътуването сумата ,която е заплатил не се връща или заменя.
Туроператорът не носи отговорност за промяна на входните такси-публикуваните входни такси са актуални за периода на публикуване,туристите заплащат сумата актуална по време на пътуването.

Поради извънредната обстановка е възможна промяна в датите и цената.

Назад