Великден в Керамоти
    01-06.05.2024
Цена: 549 лева
/1 ден./ Отпътуване от Пловдив рано сутрин към Гърция през ГККП „Илинден”. Пристигане във Филипи и фотопауза в античния град, в който Апостол Павел и трима негови спътници проповядвят Евангелието на лидийците – първият народ в Европа, приел християнството. Тук през 49 г. от н. е. е построена първата християнска църква в Европа. Отпътуване за Кавала. Разглеждане на старата част на града: Имарета, паметника на Мехмед Али, църквата Панагия, Аквадукта (крепостта и къщата-музей на Мехмед Али - по желание). Отпътуване за Керамоти. Настаняване в хотел. Нощувка.

/2 ден / Закуска. Свободно време  за плаж в Керамоти или еднодневна екскурзия  за плаж на о-в Тасос. Пътува се с с ферибот до гр. Лименас, главен град на острова. Свободно време за плаж или обиколка на града. Връщане с ферибот Лименас – Керамоти. Нощувка.

/3 ден/  Закуска. Свободно време за плаж.

 /4 ден/     Закуска. Свободно време за плаж.

/5 ден / Закуска . Свободно време за плаж.

6/ден / Закуска . Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. По пътя – посещение на Хаджидимовския манастир „Св. Георги Победоносец” в Хаджидимово. Пристигане в Пловдив.

 
Цената включва:

·         Транспорт с лицензиран автобус;

·         5 нощувки + 5 закуски в хотел **/*** в Керамоти;.

 

Цената не включва:

·         Доплащане за единична стая;

·         Входните такси на туристическите обекти.

·         Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”-3 лева на ден на човек до 59 години ;4 лева на ден на човек от 60 до 80 години

 ·         city tax - 3 евро на ден на човек/ заплаща се на място на рецепцията /

Необходими документи: Лична карта или международен паспорт; за деца до 18 г. - нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и, че разрешават на детето да пътува зад граница – оригинал и 2 копия, 2 копия от акта за раждане.

 Туроператорът си запазва правото да отмени пътуването 2 дни преди датата на отпътуване.

При записване е необходим 30% депозит !

Настаняването в автобуса е според реда на записване и плащане в офиса.
Назад