Почивка в Лутраки , Гърция
    17-22.05.2024 / 5 нощувки / ; 24-30.06.2024 / 6 нощувки
Цена: 349 лева за 5 нощувки ; 410 лева за 6 нощувки
1 ден   Отпътуване в 7 часа от Пловдив рано сутринта по маршрут през Кулата до Лутраки. Отпътуване за курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан. Настаняване в хотел. Нощувка. 

2 - 4/5 ден    Закуска. Свободно време за почивка. Транспортиране до СПА центъра на курорта, намиращ се на 390 метра надморска височина и разположен на площ от 75кв. м. Лечебните води от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса, истински феномен на природата  сред зеленина. Това място го наричат “Градините на РАЯ”, а лечебните води на реката – благословени. Възможност за денонощно къпане в басейните на открито: в коритото на самата река или в закритите басейни на специално изградения за целта – СПА център. По желание срещу допълнително заплащане - възможност за гръцка вечер с музика. Нощувка.

6/7 ден  Закуска. Освобождаване на хотела.Посещение на водопадите в Едеса. Отпътуване за България. Пристигане в Пловдив.

 

 

Цената включва:

·         Транспорт с лицензиран автобус

·         5/6  нощувки със закуски в хотел 3* в Лутраки – хотел Алмопия.

·         Ежедневен транфер до СПА Центъра

·         Еднодневна екскурзия до Едеса  – последен ден
Цената не включва:

·         Музейни такси ;

·         Вход за Спа център – ползване на естествения басейн в реката - 2 евро, ползване на открития басейн – 3 евро, 
Туроператорът си запазва правото да отмени пътуването 2 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи:

·           Лична карта или международен паспорт;

·           За деца до 18 г. - нотариално заверена родителска декларация от непътуващия /те родител/и, че разрешават на детето да пътува зад граница – оригинал и 2 копия и 2 копия от акта за раждане и задължително паспорт;

·           Акт за раждане – оригинал и 2 копия, ако детето пътува с двамата си родители, които са с  различни фамилни имена.
Назад